Pagini

vineri, 4 octombrie 2013

Day 84 - De ce a aparut altu' ?

Hai sa-mi dau frau liber si sa fac un exercitiu de imaginatie in care sa fac o comparatie (cu care probabil se confrunta multe persoane ) intre fotografie si viata ...

Acu cateva zile a aparut altul.... De ce oare, eram asa fericit cu cel pe care il aveam ?
De ce apare nevoia de altul? O fi mai bun cel nou, fata de cel vechi?
Cel nou cred ca atrage prin diversitate, prin nevoia de altceva, prin banalitatea si obisnuinta cu cel vechi, sau poate e dragoste la prima vedere.. ?

Incepi sa pui in balanta si sa cantaresti care e mai bun...

Cel vechi a fost mereu langa tine, te-a ajutat indiferent de situatiile in care ai fost, are calitatile lui de care parca n-ai vrea sa te desparti, esti obisnuit cu el, cand te-ai hotarat sa fie al tau a fost dragoste la prima vedere...Are si el calitatile lui, pe care cel nou nu le are, dar are si lipsuri de care cel nou nu duce lipsa....totusi parca are caracteristici pe care nu le regasesti in cel nou. Ce sa faci, ce sa alegi? Oare poti sa treci peste toate astea si sa treci la altu' ?

Cel nou ?...eee, cel nou e NOU. Daca nu e dragoste la prima vedere, te atrage prin simplu fapt ca-i nou, ca n-ai avut ocazia sa-l folosesti. Te atrage tocmai dorinta de a-l testa, de a vedea ce poate, nevoia de a iesi din banalitate, de a vedea daca e si altceva de capu' lui decat ambalajul frumos in care vine ambalat...

Urmeaza o decizie foarte grea...o decizie in care lasi sentimentele deoparte si incerci sa te gandesti ce-i mai practic/util pentru tine, alaturi de care te vezi in viitor, care ar putea sa-ti satisfaca mai bine nevoile, pe care o sa-l iubesti mai mult ?...
Dificil...foarte dificil...

Cand vine vorba de obiective foto, din fericire poti sa le pastrezi pe amandoua si sa le folosesti in functie de necesitati, dar cand vine vorba de oameni si de relatii... ???

Tu, ... tu ce decizie ai lua ?? 



Day 83 - Morning coffee !

Am reusit intr-un final sa apas "Play" si sa incep proiectul Morning Coffee.
Recunosc ca a fost destul de greu sa-l incep, datorita faptului ca pe langa acea ceasca/cana,etc de cafea apare corpul ( sau anumite parti din el ) unei femei.
Nu e greu sa gasesti un model care sa fie de acord sa fotografieze in lenjerie, dar este greu sa gasesti modele care sa fie de acord cu publicarea fotografiilor. La prima vedere as zice ca ar fi vorba de pudicitate si rusine fata de cei din jur, dar de cele mai multe ori e vorba doar de impresiile si parerile celor care privesc acele fotografii...
Ati ghicit... e vorba de MENTALITATE..
O mentalitate, care nu reuseste sa faca diferenta intre o fotografie care vrea sa transmita ceva si o poza porno... o mentalitate de ciobani care nu pot sa spuna mai mult decat " ce-as f**e-o pe asta" ... " daca face poze d'astea e curva".. etc. 
E mult de lucru si din pacate au ramas putini oameni de calitate, capabili sa inteleaga esenta lucrurilor.
Ce vreau sa transmit prin acest proiect ?
Incerc sa fac o legatura intre cafea ( al 2-lea cel mai consumat lichid dupa apa ) si minunatul corp al femeii. Ca sa fac o comparatie extrema ... ambele sunt delicioase, te trezesc la viata, te incalzesc intr-o dimineata racoroasa, te imbie cu aroma lor, etc etc.. :)
Sper sa gasesc printre cei care ma urmaresc, persoane capabile sa inteleaga dincolo de imagini si sa vada "povestea" din spatele fotografiei.
O zi buna...si daca fotografiile sunt pe placul vostru va rog sa dati Share. Multumesc !